Jdi na obsah Jdi na menu
 


PLÁNOVANÉ OPRAVY SOKOLOVNY

V letošním roce máme naplánované dílčí opravy sokolovny.
V letošním roce máme naplánované dílčí opravy sokolovny. Díky finančnímu příspěvku, který jsme obdrželi od zastupitelstva obce, budou okna budovy v letních měsících opatřena novým nátěrem.
 
V současné době se zpracovává projektová dokumentace na výstavbu sociálního zařízení v prvním patře budovy. Bude-li nám přát přízeň osudu, máme v plánu výstavbu sociálního zařízení zrealizovat ještě v tomto roce.
 
V rubrice "O nás" si může každý přečíst, že OVJK je nevýdělečnou organizací, která nedostává žádné pravidelné dotace, či jiné příjmy, zajišťující její chod. Jediným pravidelným příjmem, mimo členských příspěvků , je nájemné, vyplývající z pronájmu prostor restaurace ve spodní části budovy sokolovny. Toto nájemné je děleno mezi oba majitele sokolovny, tedy OVJK a Tělocvičnou jednotu Sokol v Choceradech, kteří se stejným dílem podílejí na údržbě a opravách.
 
Každému, kdo si přečte tyto řádky musí být jasné, že není vůbec jednoduché, po finanční stránce, jakoukoliv opravu zrealizovat. Chtěli bychom proto na podzim letošního roku zkusit štěstí a pokusit se získat finanční prostředky na opravu sokolovny s Regionálního operačního programu pro Střední Čechy.